Utbildningssituation, fyra personer sitter runt ett bord och antecknar samt lyssnar på Neven som pratar

Kunskap & utveckling

Nyfikenhet, kunskap och en önskan om utveckling är viktiga grundstenar i att skapa fler möjligheter till guldkanter i tillvaron, oavsett ifall det gäller ökad individuell livskvalité eller en mer framgångsrik företags- eller organisationsverksamhet. Detsamma gäller för god hälsa för en arbetskultur eller ett samarbete.

Sedan 2006 har Neven Management, som leds av Neven Milivojevic, stött företag och organisationer i deras kommunikations- och påverkansarbete, organisations- och affärsutveckling samt projektprocesser och projektledning. Läs mer om Neven under Om oss.

Guldkantsfabrikens Kunskap & utveckling är en tjänst som hjälper din organisation eller ditt företag att utvecklas och att skapa större värde. Formerna kan variera utifrån syfte och mål. Det kan handla om inspirationsföreläsningar, fortbildningar, processledning, workshops, moderering och ledarskap av konferenser eller paneler. Vi har lång erfarenhet av ett brett spektrum av ämnesområden såsom exempelvis kommunikation, påverkansarbete, mediehantering, ledarskap, projektledning och internationellt utvecklingssamarbete.

Vill du veta mer eller testa din idé? Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Du når oss genom vår kontaktsida.

Rulla till toppen