Kollagebild med naturbild från Antarktis, brygga vid vatten i soluppgång, två färgglada papegojor, ryggen på en vandrare som tar ett foto från en bergstopp, en rökande kvinna med en käpp och solglasögon på en bänk, färgglada undervattensfiskar

Res & upplev

Många känner det som en guldkant i tillvaron att resa och upptäcka nya kulturer och få uppleva annan natur och mat & dryck än vad man är van vid. Andra vill få träffa nya spännande människor eller inspireras av andra språk eller annan musik. Även om detta ingalunda är det enda sättet att öka sin livskvalité så är det ofta utvecklande att resa bort och kan skapa ny energi.

 

Däremot kan det ibland vara en djungel att hitta rätt information och att planera en resa eller upplevelse. Vart ska man åka, hur ska man resa eller hur ska man bo? Var kan man äta bäst och vad betyder egentligen att något är prisvärt? Internet överöser oss ned annonser och hur vet jag vilka man ska lita på eller använda sig av? Hamnar man i ett dåligt boendealternativ eller lägger man mycket pengar på onödiga saker eller på för höga kostnader så kan det lätt förta glädjen. Vad är ett hållbart resande och hur kan jag bidra till en bättre värld samtidigt som jag reser?

 

Misströsta inte, vi kan ofta hjälpa dig att spara flera tusenlappar och få fler positiva upplevelser samt att slippa uppenbara fallgropar. Res & upplev är en rådgivnings- och resetjänst som utförs av företaget Neven Management som leds av Neven Milivojevic som har mer än 30 års erfarenhet av resande.

 

Vill du veta mer? Kontakta oss

Rulla till toppen