Senaste inläggen

Logotyp med ett gyllene fabrikstak med tre spetsar omgivet av en guldcirkel

Guldkantsnytt #1 – Vad är Guldkantsfabriken?

Guldkantsfabriken är en plattform som syftar till att skapa möjligheter och förutsättningar till fler guldkanter i tillvaron. De guldkanter vi talar om är kopplade till individuella möjligheter till ökad livskvalité. Självklart är detta unikt för varje individ och det som upplevs som livskvalité för en person kan upplevas som plåga för en annan. Vår plattform handlar om att vara en arena för skapandet av fler möjligheter genom inspiration, erfarenhetsutbyte och kunskap. Vi menar att alla kan skapa sig guldkanter, oavsett tillgång till pengar, hälsa, hudfärg eller ålder. Dock skiljer sig våra förutsättningar åt, vilket innebär att även de guldkanter vi skapar skiljer sig åt, och därför passar inte alla verktyg alla. På vår plattform så är ingens guldkanter finare än någon annans. Här försöker vi gärna stödja varandra till fler möjligheter om vi kan. Alla förtjänar en guldkant.

 

Guldkantsfabriken består av följande delar:

Guldkantsbloggen
Låt dig inspireras av Guldkantsbloggen och se dessa blogginlägg som ett komplement till den vardag som ibland inte ger oss den glädje, nyfikenhet och det välmående som vi förtjänar. Vi menar att alla faktiskt kan skapa förutsättningar till fler guldkanter i tillvaron, oavsett tillgång till pengar, god hälsa eller utbildning. Även om en hel del i bloggen kommer att handla om resande, upplevelse och gastronomi så är det lika viktigt att se sprängkraften i att engagera sig för mänskliga rättigheter, demokrati, en mer hållbar värld och medmänniskors välbefinnande. Detta ska vi också försöka fånga upp för att visa på hur det kan bidra till fler guldkanter i tillvaron.

 

Guldkantspodden
Om du verkligen vill förändra något i ditt liv så finner du en väg. Om inte, så kommer du att finna en ursäkt. Ibland kan vi behöva inspiration av andra för att lyckas förverkliga våra idéer eller drömmar. I Guldkantspodden kommer vi att möta intressanta människor som delar med sig av sina smultronställen, livsvägar och sätt att skapa fler guldkanter i tillvaron. Andras erfarenheter, kunskaper och engagemang kan ofta skapa ny energi hos oss själva och göra det lättare att utvecklas i den riktning vi önskar. Så öppna dina sinnen, låt dig fängslas av andras tankar för en stund och se vart det bär hän.

 

Guldkantsklubben
Läs mer om Guldkantsklubben och hur du kan ta ett mer aktivt val för ökad livskvalité i nyhetsbrevet Guldkantsnytt #2.

 

Guldkantsfabrikens tjänsteutbud
Hör du till ett företag, en organisation, en myndighet eller en verksamhet inom den offentliga sektorn? Då finns det fler vägar till att få ta del av Guldkantsfabrikens resurser inom Kunskap & utveckling. Är du mer intresserad av våra tjänster inom Resande & upplevelse så erbjuds de för närvarande exklusivt för medlemmar i Guldkantsklubben. Läs mer om vårt tjänsteutbud i nyhetsbrevet Guldkantsnytt #3.

 

Du hittar Guldkantsfabriken även på våra andra kanaler såsom Facebook, Youtube och LinkedIn. Sist men inte minst så ingår också vårt nyhetsbrev Guldkantsnytt i familjen.
Välkommen med på vår resa!

 

Neven Milivojevic
Grundare och VD

Rulla till toppen