Senaste inläggen

Vild orkidé med sex stora blommor

Guldkantsnytt #3 – Låt oss få hjälpa dig att växa och upptäcka världen framför dina fötter

Guldkantsfabrikens tjänster utförs idag av företaget Neven Management, vars VD Neven Milivojevic även är grundare till Guldkantsfabriken. På sikt ser vi möjlighet att knyta till oss fler samarbetspartners och på så sätt även utöka vår kapacitet samt vårt tjänsteutbud. Har du behov som inte nämns här men som du tror vi kan hjälpa dig med så kontakta oss via Guldkantsfabrikens kontaktsida.

 

Kunskap & utveckling – ett sätt att växa

Nyfikenhet, kunskap och en önskan om utveckling är viktiga grundstenar i att skapa fler möjligheter till guldkanter i tillvaron, oavsett ifall det gäller ökad individuell livskvalité eller en mer framgångsrik företags- eller organisationsverksamhet. Detsamma gäller för god hälsa för en arbetskultur eller ett samarbete.

 

Sedan 2006 har Neven Management stöttat företag, organisationer och privatpersoner i deras kommunikations- och påverkansarbete, organisations- och affärsutveckling samt projektprocesser och projektledning.

 

Guldkantsfabrikens Kunskap & utveckling är en tjänst som hjälper din organisation eller ditt företag att utvecklas och att skapa större värde. Formerna kan variera utifrån syfte och mål. Det kan handla om inspirationsföreläsningar, fortbildningar, processledning, workshops, moderering och ledarskap av konferenser eller paneler. Vi har lång erfarenhet av ett brett spektrum av ämnesområden såsom exempelvis kommunikation, påverkansarbete, mediehantering, ledarskap, projektledning och internationellt utvecklingssamarbete. Vill du veta mer eller testa din idé? Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

 

Res & upplev – upptäck världen som ligger framför dina fötter

Många tycker att det är en guldkant i tillvaron att resa och upptäcka nya kulturer och få uppleva annan natur och mat & dryck än vad man är van vid. Andra vill få träffa nya spännande människor eller inspireras av andra språk eller annan musik. Även om detta ingalunda är det enda sättet att öka sin livskvalité så är det ofta utvecklande att resa bort och det kan skapa ny energi.

 

Däremot kan det ibland vara en djungel att hitta rätt information och att planera en resa eller upplevelse. Vart ska man åka, hur ska man resa och hur ska man bo? Var kan man äta bäst och vad betyder egentligen att något är prisvärt? Internet överöser oss med annonser och hur vet jag vilka man ska lita på eller använda sig av? Hamnar man i ett dåligt boendealternativ eller lägger man mycket pengar på onödiga saker eller på för höga kostnader så kan det lätt förta glädjen. Vad är ett hållbart resande och hur kan jag bidra till en bättre värld samtidigt som jag reser?

 

Misströsta inte, vi kan ofta hjälpa dig att spara flera tusenlappar och få fler positiva upplevelser samt att slippa uppenbara fallgropar. Res & upplev är en rådgivnings- och resetjänst som idag enbart erbjuds för medlemmar i Guldkantsklubben. Tjänsterna utförs av företaget Neven Management som har mer än 30 års erfarenhet av resande och upplevelse.

 

Är du intresserad men fortfarande inte övertygad om förträffligheten med de tjänster du kan köpa från Guldkantsfabriken? Kontakta mig så delar jag med mig av relevanta referenser.

 

Allt gott!

Neven Milivojevic

Grundare och VD

Rulla till toppen