Senaste inläggen

Stor bukett med rosor i regnbågens färger

Hedra dem som hedras bör

Detta är ett lite annorlunda blogginlägg. Det ger dock en insikt för den nyfikne om vilka som varit med på resan att starta Guldkantsfabriken. Det ger dig också lite tips på osedvanligt kloka personer som du kanske vid tillfälle själv vill anlita.

 

Ett stort tack till er som hjälpt till att bygga denna plattform och att göra vår hemsida fin. Nu sker snart lanseringen mer publikt och inför det vill vi hedra dem som på olika sätt hjälpt till att göra denna idé möjlig.

 

Först vill jag nämna Kristoffer Løve Østerbye från Fredensborg i Danmark som bidragit med bland annat den vackra loggan och med guldikoner på sidan och i våra kanaler. Förutom det har han med sitt artistiska och granskande öga hållit koll på så att inget spårar ut. Denna talangfulla rådgivare går för övrigt att anlita som grafisk designer. Kolla mer på hans hemsida: http://leoad.dk. Han kan varmt rekommenderas.

 

En av Guldkantsfabrikens övriga rådgivare, Jenny Ögren som även hon har ett eget företag som går att anlita, Gränslandet – har gett betydande inspiration och inspel till utformningen av plattformen. Hennes klarsynthet har bidragit till en ännu mer inkluderande plattform.

 

Amanda Mogensen, som leder Ideal Kommunikation, se mer på https://www.idealkommunikation.se är en engagerande och professionell kommunikationsstrateg som med sitt stöd gjort Guldkantsfabriken mer tydlig och strukturerad i sin kommunikation. Hon har alltid inspiration att bjuda på.

 

Guldkantsfabrikens fjärde rådgivare, som även kan höras sjunga i Guldkantspoddens andra trailer, Daniel Rosén, har med sitt språköra och sin skarpa blick för det skrivna lyft plattformen till en högre och språkmässigt mycket behagligare nivå. Även hans moraliska och tålmodiga stöd har varit helt avgörande för Guldkantsfabrikens tillkomst.

 

Några jag känner stor tacksamhet gentemot är våra internationella korrespondenter som valt att vara med från början. Där finns Christian från New York och Masaki från Tokyo, men också Maria från Valencia och Marjakaisa från Reykjavik likaså Amna från Sarajevo och Flemming från Danmark. Från Norge är Hilde med och från Amsterdam har vi Jeroen med. Sist, men inte minst, så har vi även Mikael med från Tel Aviv som bland annat ger ut den spännande och utmärkta podden The Scandinavian History Podcast (https://scandinavianhistorypodcast.podbean.com).

 

Jag vill även tacka Henrik Götesson och min systerdotter Mirjana Krisanovic som bidragit med råd och tips kring hur vi kan göra hemsidan mer tillgänglig för dem som använder skärmläsare i sin vardag för navigering på internet. Detta har varit betydelsefulla inspel som gjort sidan mycket bättre.

 

Självklart har även andra personer varit till inspiration, bland annat Jan och Caroline Bolmeson som driver sajten https://rikatillsammans.se. De har inte bara inspirerat med sina tankar kring hur man kan skapa förutsättningar till fler guldkanter i tillvaron rent ekonomiskt utan även genom att lyfta upp värdet av att få andra att växa. Andra som varit till inspiration är Lena Göthberg och Per Olof Arnäs som bland annat driver en podd som heter Podgeek (https://podgeek.se) och som handlar om att göra poddar. Dessutom ett tack till redovisningsekonomerna Lars Lindell på Redovisningstjänst i Stockholm AB och Mattias Johansson på Outsource Business Administration för deras stöd.

 

Slutligen, ett stort tack även till er som kommer att följa Guldkantsfabriken i våra kanaler eller bli medlemmar i Guldkantsklubben, för ert intresse och stöd!

 

Guldkantsfabriken

Neven Milivojevic,
grundare och VD

 

Notera att detta blogginlägg inte är sponsrat av någon och att de rekommendationer vi ger bara är subjektiva upplevelser som vi själva varit med om och tyckt om.

4 reaktioner på ”Hedra dem som hedras bör”

  1. Pingback: Nu öppnar Guldkantsfabriken - Guldkantsfabriken

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på kommande inlägg

Rulla till toppen