Senaste inläggen

solnedgång över antarktis

Nu öppnar Guldkantsfabriken

Mer än ett år har passerat sedan covid-19-pandemin nådde Sveriges gränser och de allra flesta människors liv har påverkats på något sätt, allra oftast negativt. Många har fått uppleva känslor och tillstånd som sorg, uppgivenhet, isolation, rädsla och försämrad psykisk eller fysisk hälsa. Samtidigt har en del börjat fundera på vad som är viktigt i livet och frågor som rör livskvalitet.

 

Vad är livskvalitet för dig? Är det resor, mat, träning, hälsa eller utbildning? Eller kan det vara en trygg ekonomi eller att kunna njuta av kultur såsom film, litteratur eller musik? Alla dessa kan upplevas som livskvalitet i tillvaron och vi vill gärna bidra till att du får fler guldkanter i just din tillvaro.

 

Guldkantsfabriken är en plattform som syftar till att skapa möjligheter till fler guldkanter i tillvaron. Vi vill ge dig inspiration, nya insikter och verktyg för att du själv kan skapa just dina guldkanter utifrån dina unika förutsättningar och intressen. För någon är det kanske en guldkant att få slippa känna smärta under en hel dag medan det för någon annan kan handla om att köpa sig en ny lyxyacht. Glädjen och upplevelsen av en guldkant är individuell och något som bara du kan bestämma. Många upplever det som livskvalitet att vara en medmänniska, visa solidaritet eller att få andra att växa, medan andra ser sin hälsa och sitt välmående som fokus. Ofta kombinerar människor olika sätt att uppnå mer livskvalitet. Oavsett vilket så är det viktigt att vi reflekterar över dessa frågor då livet inte alltid blir som man tänkt sig och det är snarare så att livet som regel inte blir som vi tänkt oss.

 

Utforska gärna guldkantsfabriken.se och läs i vår blogg eller lyssna på vår podd. Vill du ha mer kan du överväga att gå med i vår Guldkantsklubb. Representerar du ett företag, en organisation eller en aktör inom offentlig sektor så kika på de tjänster som Guldkantsfabriken erbjuder.

 

Vi är en plattform som byggts upp genom främst ideella insatser och vi har ingen sponsor eller bidragsgivare. Kostnaderna har täckts av initiativtagaren och grundaren Neven Milivojevic som genom sin enskilda firma bidragit till oundvikliga uppbyggnadskostnader och är därmed ägare av hemsidan och konceptet, däremot är allt innehållsmässigt ett ideellt bidrag av flera personer. Se mer i inlägget ”Hedra dem som hedras bör”. Vidare sätter vi värde på transparens och har därför skrivit en särskild Annons- och transparenspolicy.

 

Om du verkligen vill förändra något i ditt liv så finner du en väg. Om inte, så kommer du att finna en ursäkt. Passa på att inspireras, nätverka och få ny kunskap innan pandemin är över så står du mer redo inför kommande utmaningar och möjligheter. Bidra gärna med dina tankar kring innehåll och hur vi kan utveckla plattformen. Passa på att utnyttja erbjudandet om gratis prova-på-period i Guldkantsklubben och glöm inte prenumerera på vår blogg på hemsidan eller på vår podd där du har dina poddar.

 

Notera att guldkantsfabriken.se inte är sponsrad av någon och att de rekommendationer vi ger i de olika inläggen bara är subjektiva upplevelser som vi själva varit med om och tyckt om.

 

Om du har några frågor eller funderingar, är du välkommen att höra av dig via vår kontaktsida.

 

Neven Milivojevic

Guldkantsfabriken

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på kommande inlägg

Rulla till toppen