Guldkantsbloggen – en utmanare mot vardagens tristess

Låt dig inspireras av Guldkantsbloggen och se dessa blogginlägg som ett komplement till den vardag som ibland inte ger oss den glädje, nyfikenhet och det välmående som vi förtjänar. Vi menar att alla faktiskt kan skapa förutsättningar till fler guldkanter i tillvaron, oavsett tillgång till pengar, god hälsa eller utbildning. Även om en hel del i bloggen kommer att handla om resande, upplevelse och gastronomi så är det lika viktigt att se sprängkraften i att engagera sig för mänskliga rättigheter, demokrati, en mer hållbar värld och medmänniskors välbefinnande. Detta ska vi också försöka fånga upp för att visa på hur det bidrar till fler guldkanter i tillvaron.

Följ med på vår resa och förhoppningsvis finner du något spännande för just dina förutsättningar och din smak. Våga utmana dig själv och bidra gärna med förslag på blogginlägg genom att kontakta oss.

solnedgång över antarktis
Blogg

Nu öppnar Guldkantsfabriken

Mer än ett år har passerat sedan covid-19-pandemin nådde Sveriges gränser och de allra flesta människors liv har påverkats på något sätt, allra oftast negativt.

Läs mer »
Rulla till toppen